Taietei cu oua de prepelita, 200g

Pe langa ferma infiintata in 2008 in Onesti cu scopul de a oferi produse naturale si proaspete de prepelita, antreprenorul bacauan a creat aceste paste delicioase cu oua de prepelita produse artizanal.

Pentru producerea taieteilor se foloseste doar faina alba de grau si oua de prepelita. Taieteii sunt produsi dupa o metoda speciala, nu una industriala ce implica cernerea fainii, obtinerea melanjului din oua de prepelita, formarea aluatului, trecerea aluatului prin masina de formare a pastelor, uscarea pastelor, ambalarea pastelor. 

INGREDIENTE: făină albă de grâu 480 (origine România), ouă de prepeliţă 37% din ferma proprie.
MOD DE PREPARARE: pentru fiecare 100g de paste făinoase se utilizeaza 1 litru de apă şi sare după gust. Se fierbe apa, se adauga sare, apoi pastele care se fierb 3-5 minute. Se amestecă din cand în când. Se strecoara şi se pregătesc după reţeta dorită. Taieteii sunt deliciosi in supe, ciorbe sau deserturi.

Declaratie nutritionala pentru 100g produs: valoare energetica 1664kj/ 393 kcal; Grasimi 5g, din care acizi grasi 1,6g; Glucide 72g, din care zaharuri 1.9g; Proteine 15g, sare 0,14g.

Produs in Romania

100% natural 

Greutate neta: 200g

Producator: Darurile Prepelitei SRL, Onesti


15,00 RON
15,00 RON / 1 bucăți